vakantiepark-beekse-bergen

Vakantiepark Beekse Bergen

Bij Vakantiepark Beekse Bergen, gelegen vlakbij Landgoed Gorp & Roovert, ben je volkomen in de Afrikaanse sferen. Je kampeert hier namelijk op een leeuwenbrul afstand van 1.250 Afrikaanse dieren. Het vakantiepark biedt een unieke kampeervakantie in Nederland voor jong en oud. Ook kun je gebruik maken van de moderne parkfaciliteiten en een bezoek brengen aan het naastgelegen Safaripark Beekse Bergen of Speelland.

Kampeerplaatsen
Vakantiepark Beekse Bergen beschikt over verschillende kampeerplaatsen: van een standaard kampeerplaats tot een luxe comfort kampeerplaats. Daarnaast kun je bij Vakantiepark Beekse Bergen profiteren van kampeerkortingen.

Vakantiehuizen
Of je nu met een kleine of grote groep op vakantie gaat: Vakantiepark Beekse Bergen biedt Afrikaans gethematiseerde vakantiehuizen voor een uniek vakantiegevoel voor jong en oud.
Alle vakantiehuizen staan in een groene, bosrijke omgeving. Een aantal ervan staan aan het grote Victoriameer en andere accommodaties staan juist dichtbij de Afrika Club. Ook voor gezinnen met jonge kinderen heeft Vakantiepark Beekse Bergen speciale vakantiehuisjes.

Contactgegevens


Vakantiepark Beekse Bergen
Beekse Bergen 1, Hilvarenbeek
Tel. 0900-0200
www.beeksebergen.nl
« Terug naar overzicht