b-b-de-roovertsche-leij

B&B De Roovertsche Leij

Heeft u aan één dag Brabants natuurschoon niet genoeg en wilt u graag langer genieten van de regio? Reserveer dan een kamer in B&B De Roovertsche Leij. Met Eet- en Drinkerij De Roovertsche Leij als uitvalsbasis ontdekt u de Kempische landgoederen en omliggende dorpjes in al hun schoonheid en gezelligheid.

Naast daghoreca biedt De Roovertsche Leij 4 heerlijke B&B kamers aan: twee 2-persoonskamers en twee familiekamers (max. 4 personen). Deze ruime kamers zijn van alle gemakken voorzien en hebben eigen voorzieningen, waaronder een douche en toilet. De kamers zijn strak ingericht en vanuit de ramen heeft u een weids uitzicht over het omliggende landschap. Enerzijds kijkt u uit op de bossen, anderzijds op fruitbomen en weidevelden.

De B&B heeft een eigen pantry waar u zich ‘s avonds in alle rust kunt terugtrekken. Zo ervaart u niet de drukte van de ondergelegen horecaruimte, maar geniet u van de rust waarvoor u bent gekomen. En heeft u wel zin in een hapje en drankje op het terras of bij de open haard, dan bent u zo beneden. Na een goede nachtrust wordt u de volgende ochtend met een heerlijk ontbijt verwelkomd, bereid met verse producten uit de Brabantse Kempen.


Contactgegevens


B&B De Roovertsche Lij
Gorps Baantje 1
5051 PX Goirle
Tel. 013 577 43 00
website De Roovertsche Leij« Terug naar overzicht